terug naar website

Hallo standhouders van de Alemite swapmeet van zondag 3 Juli, 

Zoals aangegeven hier de nodige info vóór je naar het mooie Twente afreist.

De locatie is de Beverborgsweg 4 in Beuningen en pas op als je de navigatie intoetst, want er is ook een Beuningen bij Nijmegen !  Wij zitten vlak bij de Duitse grens en het kan interessant zijn om daar even te gaan tanken ….

De swapmeet begint om  09.00 en duurt tot 15.00  en we willen graag dat je niet eerder opbreekt. Vanaf  07.00 kun je terecht, maar als je er voor kiest om op de zaterdagavond reeds te komen, is er de mogelijkheid om in een van de schuren te overnachten op je eigen luchtbedje en slaapzak. De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening. 

Er is een moderne ,schone douche en toiletgelegenheid. Een aantal mensen van de organisatie zijn aanwezig om je welkom te heten en je op weg te helpen.

Wil je ’s  morgens ontbijten ? Vanaf vroeg zijn er al broodjes, thee en koffie te koop.

We zitten op het boerenerf van de familie Zanderink en staan bij mooi weer buiten en bij slecht weer in de schuren van de boerderij.

Je moet zelf voor een kraam ( eventueel tent ) en een stoeltje zorgen, maar je kunt ook alles op de grond uitstallen. Je auto en aanhanger zullen zo veel mogelijk naast je plek gestald kunnen worden. Per standhouder maximaal 2 niet betalende verkopers, bij meer uiteraard welkom, maar wel met toegangskaart !

Er is voldoende ruimte en je kunt grotendeels zelf bepalen waar je wilt gaan staan. 

Er is uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje tegen schappelijke prijzen.

Dan nog een verzoek: zou je zo vriendelijk willen zijn om het stageld ( aantal meters  x 5 euro ) op rek.nr. NL98RABO 0327534893 t.n.v. W.Berghorst , onder vermelding van je naam en “Swapmeet Alemite “ te willen storten ? 

We hopen dat je net zoveel zin hebt om te komen als wij,  we verheugen erop je te zien !

Mocht je nog vragen hebben : mijn nummer is 0534281555 en meestal omstreeks 19.00 ben ik bereikbaar.

Tot dan !

Met vriendelijke groet, 

Willem Berghorst,

Namens Alemite.

USA Swapmeet Beuningen

swapmeet

terug naar website